top of page

Avem o veste minunată pentru iubitorii sporturi de iarnă, fiincă după o perioadă de vreme să spunem interesantă, a ajuns iarnia și la Praid. Dar care sunt recomandările?


Pârtia Bogdan

Centrul de Schi și Agrement Bogdan situat în partea sudică a Munților Gurghiului, este un loc ideal pentru retragere, tabere de stil de viață care necesită liniște, tabere de pictură, teambuilding, activități libere sau pentru practicarea fotografiei de natură. Acest loc este recomandat și pentru grupurile care vor să aibă parte de relaxare activă în natură, deoarece oportunitățile multiple ale acestui loc fac posibil ca toată lumea să-și găsească activitatea ideală, indiferent de anotimp.


În timpul iernii, vizitatorii au posibilitatea să practice sportul lor de iarnă favorit pe Pârtiile Bogdan, fie vorba de schi, snowboard sau chiar sania.


Sezonul de schi începe pe 2 Februarie.

schi bogdan partie de schi Praid sovata

Ski Resort Sovata

Pârtia de schi este ocupată cu zăpadă aproape 6 luni pe an si reprezintă atracția oricăror categorii de schiori de la avansați la începători și are o lungime de 1200m cu diferență de nivel de 262 m pe traseul telescaunului.


Pârtia este dotată si cu o instalație de telescaun pe o distanță de 1000 m cu o diferență de altitudine de 262 m precum si cu o instalație teleschi pe 300 m la partea de începători, fiind intreținută zilnic cu ratrac si tun de zăpadă.

partie de schi sovata praid

Pârtia Harghita Mădăraș

La 72km de Telegdy Homes, Harghita Madărași este cea mai înaltă parte (1801 m) a lanțului muntos Harghita. Oferă 6 pârtii care atrage toată categoria de schiori de la începători la avansați. Cu o lungime totală de 4.5km, este unul dintre cele mai lungi stațiuni de schi din zonă.


Pârtia de schi "Havas Bucsin"

La doar 20km de Telegdy Homes, începând din data de 28.01.2023 se deschide sezonul de schi. Pentru cei care nu scihază, aveți posibilitatea să încercați pista special amenajat pentru sanie.
partie de schi bucin praid

Sursa: bucsin.ro


Pârtia de schi "Veresvirág"

La 50km de Telegdy Homes, lângă Gheorgheni se află pârtia de schi Veresvirág. La o altitudine de 1129m, așteaptă pe iubitorii sporturilor de iarnă cu două pârtii, cu o lungime de 2km. Pârtia este dotată cu instalție nocturnă.

partie de schi veresvirag praid

Pârtia de schi Bujdosó

La 23km de Telegdy Homes, începând din data de 28.01.2023 se deschide sezonul de schi. Aveți posibilitatea să încercați Snowmobile-uri sau dacă nu schiați, puteți să încercați pista destiantă numai saniilor.

partie de schi bujdoso bucsin praid
bottom of page