top of page

Fedezze fel a Telegdy élményt Parajd legpihentetőbb helyén, ahol élvezheti a só gyógyító hatását és a békés légkört!

Cazare Praid Sovata Salina Praid

Miért válassza a Telegdy Homest?

1. A parajdi Sóbányával szemben található:
Önnek az a kiváltsága, hogy mindössze néhány lépésre van a Sóbánya bejáratától. Semmilyen más helyszín nem kínál ilyen közeli élményt a bánya földalatti csodáihoz.

2. Teljes kikapcsolódás: Akár egy nyugodt helyet keres egy pihentető kikapcsolódáshoz, akár a mindennapok stressze elől szeretne elmenekülni, a Telegdy Homes tökéletes hely arra, hogy feltöltődjön.

3. Minőségi felszereltség: Modern szobáink, a házakat körülvevő természet és a sósvizes jacuzzi magas szintű kényelemmel fogadják Önt.

4. Felejthetetlen élményt kínálunk: Elkötelezett és barátságos csapatunk gondoskodik arról, hogy a Telegdy Homes-ban töltött minden pillanat felejthetetlen legyen. Mindent megteszünk azért, hogy otthon érezze magát, és élvezze a gondtalan kikapcsolódást.

5. Az ár tartalmazza: vacsora minden estére, a jacuzzi használata 24/24, ingyenes parkolás és 10% kedvezmény a Telegdy Ház étteremben.

Szállás parajdon
Parajdi sobanya
Parajd SPA Wellness
Szállás Parajdon
DSC_8340_edited.jpg

Telegdy Ház Étterem
1996-óta az üdülőhely legrégebbi étterme

260217167_4379374745518433_3643789981333792114_n.jpg

Érezze magát otthon egy egyedi és kellemes környezetben, a legfinomabb hagyományos ételek és italok kíséretében. A Telegdy Ház Étterem Parajd szívében helyezkedik el és híres a tradicionális ételek és az igazi gasztronómiai élmények iránti elkötelezettségéről.

Az ételeink mindig friss alapanyagokból készülnek, melyeket helyi termelőktől szerezzük be, így biztosítva a legmagasabb minőséget és a legfinomabb ízeket. 

Etterem Parajdon Hazhozszallitas
Etterem Parajdon Hazhozszallitas
Etterem Parajdon Hazhozszallitas
Etterem Parajdon Hazhozszallitas

Vendégeink véleményei

Forrás: Google
 • Where are the accommodations?
  Telegdy Homes apartments are located in Praid, behind the restaurant "Casa Telegdy", opposite the Praid Salt Mine.
 • Câte locuri de cazare oferiți?
  Oferim două căsuțe moderne identice. O casă este ideal pentru 4 persoane, dar în living avem o canapea extensibilă pentru o persoană în plus. Astfel capacitatea noastră maximă este de 10 persoane.
 • What does the price include?
  The price of a house is 1000 RON / night, minimum 2 nights. If the reservation is made for 5 people, the price changes to 1100 RON / night. The price includes dinner, jacuzzi and free parking.
 • How do I make a reservation?
  You can make a reservation in the "Reservation" section (https://www.telegdy.ro/rezervare) or by phone:+40751 010 017.

Gyakori kérdések

bottom of page